Friday night

 
I fredags var jag och mina snygga tjejer på Oktoberfest på Smögen!
Kanske inte världens roligaste kväll ute på krogen men vi hade defintivt en mycket trevlig förfest. Puss på er brudar!

Torka aldrig tårar utan handskar

 
Ikväll ska jag se om den fantastiska serien "Torka aldrig tårar utan handskar"
Och varje gång jag ser den så önskar jag att jag hade en Paul i mitt liv. Och en Rasmus och en Benjamin.
 

Lite uppdatering om min resa till Australien

Igår hade jag en intervju med orginisationen som ska ta mig till Australien nu i höst!
Det är många som frågar mig dagligen hur det går för mig, om jag har fått en familj, om jag har ett avresedatum osv. och jag måste först och främst säga att det är jättekul att ni är så nyfikna och intresserade men nej, jag har tyvärr ingen familj eller något avresedatum ännu. Tro mig, jag är lika nyfiken och otålig som ni är. Jag vill ju bara åka nu, nu, nu! Men det finns en sak som är positivt med det hela och det är att allt är på G! Igår kväll hade jag, som sagt, en intervju med en tjej via skype som jobbar på Skandinaviska Insitutet. Det varade i en halvtimme och det kändes jättebra. Så, nu börjar det hända något!

Alla mina papper kommer bli klara i veckan!
Jag har fyllt i mängder av papper och i veckan kommer jag äntligen kunna skicka in de sista som fattas. Jag väntar på ett svar och ett intyg från en doktor att jag frisk. Och när dom är klara och inskickade så är jag redo att åka när som helst. Det är en galen känsla men det kommer bli så jäkla kul!

Så nu vet ni hur det ligger till. Jag lovar att så fort jag har ett datum så kommer ni att få veta det! Jag kommer att vilja skrika ut det och skriva det överallt så ni kommer nog inte missa det! ;) Sköt om er så länge 11x14 World Love by poppyandpinecone on Etsy

If two people are meant to be together, eventually they’ll find their way back.

Bilder av mig på Josefine på hennes bal i våras
 
Blir så sugen att fotografera igen när jag tittar tillbaka på dessa bilder
Och på tal om dessa bilder och Josefine så smsa hon häromdan och frågade om vi inte skulle ta en liten photoshoot snart. Blev jätteglad och självklart ska vi göra det! Ska bara några bra helg då det passar oss båda. Josefine och jag är barndomsvänner. Vi satt praktiskt taget ihop under våran uppväxt. Men i mellanstadiet började vi gå skilda vägar. Träffa olika kompisar och växte helt enkelt ifrån varandra, det är ju sånt som händer. Men så på något sätt hittade vi tillbaka till varandra och det gjorde vi nu under gymnasiet. Idag är jag så himla glad att ha henne som vän. Josefine är så godhjärtad, ärlig, härlig och vacker. Och hon förtjänar att höra det oftare. Ni hittar hennes blogg här!

Kusinvitamin

 
På dessa bilder ser ni min vackra kusin, Nathalie
Bilderna är tagna hösten 2010 och nu när Nathalie flyttat närmare mig tänkte vi att det snart är dags för en ny photoshoot! Fick många fina bilder här och nu, tre år senare, kan det väl bara bli bättre! Efter att hon har bott i Portugal i två år är jag väldigt glad att ha henne för mig själv endast 40 minuter bort. Jag och min bror spenderade kvällen igår hos henne i hennes lägenhet framför idol. Så mysigt och härligt!

Kvalitétshäng, förvirrad statskörning och HLR-kurs

 
Idag hade jag inbokat en HLR-kurs för barn från klockan 11:00 till 15:15 i Torslanda.
Så jag tog mig en frukost i Göteborg och spendera lite missad tid med min saknade vän Karolina. Hon har börjat på Handels i Göteborg och det är så roligt och veta vad som händer i hennes liv just nu. Känslor, händelser och nollningen! Jag är så nyfiken. Hon verkar som tur är ha hamnat rätt. Göteborg är hennes stad verkligen. Så jobbigt egentligen hur alla mina vänner bara sticker iväg och att även jag förhoppningsvis snart sticker till andra sidan jordklotet. Det är skrämmande men så häftigt!
 
Efter våran mysiga frukost begav jag mig mot Torslanda.
Herregud, jag och Göteborgs innerstad går inte jättebra ihop. Jag beundrar de människor som är dukitga på att köra bil i Göteborg för jag har verkligen noll koll. Jag kan garantera att minst 10 bilar säkert skrikit på mig bakom deras rattar och undrat vad fan jag hållt på med. Men tillslut hittade jag rätt och det var en otrolig lättnad. Puhh, tur att jag inte kör så ofta i Göteborg trots allt! Här hemma i Kungshamn finns det bara en väg och följa, det behövs inte mer än så ;) Men men, HLR-kursen gick bra och nu har jag äntligen mitt intyg. Ett steg närmare Australien!
 
Nu, efter denna hektiska dag, är jag helt slut i huvud och kropp. Blev bjuden på en härlig middag av mina fina föräldrar på Harrys. Det var behövligt! Så nu lägger jag mig mätt och gó och kollar på Gossip Girl!

Nytt jobb

 
Ni tittar just nu på Sotenässkolans nya vikarie, mitt gamla högstadie!
Hur kul är inte det? Jag fick jobberbjudandet av min gamla svenskalärare på högstadiet och kände att jag hade inget att förlora. Jag vill ju göra något innan jag åker till Australien och detta verkar helt perfekt! Jag ser detta som en stor erfarenhet och tror det komma bli jätteroligt. Rektorn på skolan hade även gett ut mitt telefonnummer till andra skolor i kommunen vilket är toppen, då känns det verkligen som jag gjort ett bra första intryck! Så, imorgon klockan 8 börjar jag min första dag då jag ska följa med andra lärare och se hur det går till! Åh, är så spänd! Det ska bli jättekul!

Will you still love me when I'm no longer young and beautiful?

Igår såg jag och kärleken på The Great Gatsby
Har velat sett den så länge och den var helt klart sevärd. Lite lång emellanåt men överlag så är det en väldigt fräck, underbar och framförallt mäktig film. Jag älskar vilken stark vänskap Gatsby och Nick Carraway bygger upp under filmens gång och slutet blev en blandad känsla. En hatkärlek. En annan sak jag älskade var musiken i filmen! Tråkigt att inte hela soundtracket finns på Spotify finns ännu men dom har några låtar, här är länken till den (Dom tre översta är några av mina favoriter). Så om ni har en kväll över så tycker jag absolut ni ska se denna.

one week. | via Tumblr
you're the bad boy that I always dreamed of | via Tumblr
Fly away with me? | via Tumblr
tumblr

Favoriter just nu

 
Mina Nelly-favoriter just nu!
Jag är inte världens klädfantast och följer väl inte alltid trenderna men jag tycker självklart det är kul. Jag älskar mönstrat och stilrent, det är väl så man skulle kunna beskriva min klädstil. Två saker som egentligen är raka motsatserna men när det blir rätt så är det verkligen så snyggt! Sen har jag insett att jag faktiskt älskar hösten. Det är nästan min favorittid på året, åtminstonde halva hösten då det är lite som lugnet före stormen. Älskar att dra på mig lite mer kläder och slänga på sig kängorna och koftorna. Dessa kläder hade varit på väg till mig just nu om det inte vore för att jag måste prioritera annat just nu! ;)
 
Som att jag ska på hälsoundersökning imorgon angående au pair och kolla mina vacciner! Och imorgon skickar jag äntligen in de första papprerna så jag kan boka en intervju snart! Äntligen får jag ta ett steg på vägen mot Australien!