Lite uppdatering om min resa till Australien

Igår hade jag en intervju med orginisationen som ska ta mig till Australien nu i höst!
Det är många som frågar mig dagligen hur det går för mig, om jag har fått en familj, om jag har ett avresedatum osv. och jag måste först och främst säga att det är jättekul att ni är så nyfikna och intresserade men nej, jag har tyvärr ingen familj eller något avresedatum ännu. Tro mig, jag är lika nyfiken och otålig som ni är. Jag vill ju bara åka nu, nu, nu! Men det finns en sak som är positivt med det hela och det är att allt är på G! Igår kväll hade jag, som sagt, en intervju med en tjej via skype som jobbar på Skandinaviska Insitutet. Det varade i en halvtimme och det kändes jättebra. Så, nu börjar det hända något!

Alla mina papper kommer bli klara i veckan!
Jag har fyllt i mängder av papper och i veckan kommer jag äntligen kunna skicka in de sista som fattas. Jag väntar på ett svar och ett intyg från en doktor att jag frisk. Och när dom är klara och inskickade så är jag redo att åka när som helst. Det är en galen känsla men det kommer bli så jäkla kul!

Så nu vet ni hur det ligger till. Jag lovar att så fort jag har ett datum så kommer ni att få veta det! Jag kommer att vilja skrika ut det och skriva det överallt så ni kommer nog inte missa det! ;) Sköt om er så länge 11x14 World Love by poppyandpinecone on Etsy

Jag håller också på och väntar kan villigt avslöja. Att jag förhoppningsvis ska kunna få min lägenhet uthyrd så att jag kan flytta härifrån.




Kom ihåg mig?