Party like a rockstar

1. Middag med mina favoriter 2. Lisa, Linn och Karolina 3. Josefine, Patricia och Pauline 4. En partysugen Louise! 5. Jag och min älsklingslisa! 6. Alexandra och Joanna 7. Linnette, Louise och Pauline 8. Albin, Martin, Rickard och Victor
 
Bilder från lördagen när jag hade en fantastisk rolig kväll hemma hos mig med mina favoriter! Behöver inte gå in på detalj på grund av lite svårigheter med minnet under kvällen ;) hehe! Men i helhet vet jag att det var en TOPPENKVÄLL och jag vill tacka alla som kom och för alla gratulationer. Ni gjorde min 18 årsdag grym!

18 år!

 
Idag mina vänner är det äntligen min 18 årsdag! Ni anar inte hur länge jag har väntat på denna dagen. Eftersom jag ska ha lite kalas idag för mig med mina finaste vänner så firade jag min födelsedag redan igår med familj och släkt. Fick massiv med porslin, Daniel Wellington klocka (som jag älskar!), Personlig tränare och annat roligt som jag är jättetacksam över. 
 
Imorse fick jag uppvakning av min älskling på morgonen när jag fick ett jättefint halsband av honom. Jag ska försöka ta kort på alla mina presenter snart så ni får se också. Ikväll ska jag ha en fruktansvärt rolig kväll och bara köra ALL IN! 

Spontanutgång

 
Igår bestämde jag mig för att ta en tripp till Lysekil och till min fina Pauline! Kom fram sent på eftermiddagen och vi bestämde oss ganska fort för att "Ikväll! Ikväll ska vi dansa!" Så vi begav oss till Old House, där vi fick sällskap av två andra innan vi senare på kvällen begav oss till Havsbadet! Jag hade som helhet en fruktansvärt bra kväll. Som pricken över i:et startade vi dagen efter med en kebabrulle som frukost i parken. 
 
Tänker ofta och önskar lika många gånger att den tjejen borde bo bara några hundra meter från mig. Hon borde vara den jag kan springa till när jag som helst vill och behöver. Jag vill kunna träffa henne oftare. Hon har ju trots allt blivit en av mina absolut bästa vänner och det är klart jag vill ha henne nära mig hela tiden. Vem vill inte ha den tjejen nära sig hela tiden? Hon kan få hela världen att le om hon så vill. 
 
Läs bara det här så fattar ni vilken tjej jag har och göra med. All kärlek till min Pauline.