stanna upp

 
Bilden tagen av Josefine
 
Vet inte ens vart jag ska börja! Efter en fantastisk bal och en otrolig vecka i Magaluf har vi nu landat här med studentveckan framför oss. Det låter helt sjukt och känns så overkligt. Låt tiden stanna nu. Låt mig bara få hinna njuta lite! I vintras var det enda man gjorde att önska, längta och räkna ner dagarna. Nu , när vi äntligen är här, vill man bara istället backa tiden och vänta lite, lite till.
 
Har så mycket bilder att visa er och det kommer komma allt eftersom. Puss på er sålänge!

hey ho let's go

En nästan hundrafemtiodagars väntan är äntligen öveeeer!!!!
Nu drar jag och mina fina vänner till Magaluf!! See yaaaaaa

proom

Fick inspirationen till bilden från Elin!
 
Imorgon är det äntligen våran tur att få ha bal vid fina Gustavsberg i Uddevalla! Det är lite pirrigt av någon konstig anledning. Min klänning ser ut som ett konstverk och den sitter så fint på! Men idag vankas det bal för Östrabo och jag ska fotografera min vän Josefine hela dagen vilket ska bli jätteroligt och spännande! Hoppas verkligen jag kan leva upp till hennes förväntningar hur hon vill ha sina bilder. Så nu måste jag skynda mig, puss!

always and forever

 
Idag firar jag och mitt hjärta ett år!
Herregud vad fort året har gått, jag har knappt hängt med. Tyvärr kunde vi inte fira något särskilt idag men det gör inte så mycket egentligen eftersom balen väntar på lördagen och därefter följer Magaluf resan på tisdag! Vi kommer även ta ett senare tillfälle, efter studentfirandet är över och allt lugnar ner sig lite, att åka och hitta på något bara vi. Är så glad över att ha den här fina människan i mitt liv. Han är den mest godhjärtade, vackraste och underbaraste människan jag känner. Älskar dig hjärtat och ser fram emot de nästkommande åren med dig vid min sida!

zebra

 
Dessa jeans har jagt suktat efter i flera veckors tid och nu är dom äntligen mina.
Älskar verkligen zebramönster och dom sitter verkligen som ett smäck!
Från Dr Denim för 499:-

fina vänner

1. Födelsedagsbarnet Patricia, Linn och Pauline 2. Jag och Lisa 3. Jag och Karolina 4. Jag och Pauline
 
Igår firade vi vår fina Patricia som fyller 19 år på tisdag. Fantastisk mat och en otroligt grym förfest! Vi dansade i flera timmar till gammla goa låtar. Blandannat insåg jag hur underskattad Sareks låt "Genom eld och vatten är". Magisk förfest låt! Ni är bäst brudar!!

balfotografering

Den översta bilden till höger kommer från den fantastiska fotografen Annika Svenmarck! En helt otrolig bröllopsfotograf som jag vill ha som min fotograf på mitt bröllop längre fram i framtiden. Gå in på hennes blogg och var berädda att bli tagna med storm, så vackra bilder.
 
Den 18 maj är det min tur att få gå på bal på gustavsberg i Uddevalla. Vid min sida kommer jag självklart att ha med mig min älskade Mathias och jag tror det kommer bli en toppenkväll med alla mina fantastiska vänner på plats. Kollaget ovanför är insporationen till fotograferingen jag vill ha innan. Har frågat min fina vän Josefine om hon vill ställa upp på detta, tror det kan bli riktigt bra bilder. Hon är ju så duktig så tvivlar inte en sekund på att det kommer bli som jag tänkt mig, men med hennes touch. Balklänningen är klar att hämta och den är så fin. Väldigt annorlunda men jag kunde inte låta bli!!
 
10 dagar kvar nu och hoppas, hoppas på en varm men molnig dag så bilderna blir sådär perfekta!

we are the crazy kids

 
en ny favorit

ett år sedan

Jag och kusinen till höger på väg ut för lite party. Saknar henne något otrooooligt just nu!!
 
För ett år sedan, idag, flög jag och farmor ner till min kusin som bor i i Portugal för en veckas sol och bad.
Det var en riktigt bra vecka som dock slutade lite klantigt då vi missade planet och fick vara kvar ytterligare tre dagar innan vi kom på ett plan hem till Sverige ;) Det var ett äventyr jag aldrig lär glömma och ALDRIG lär göra om. Herregud, där lärde jag mig en läxa! Åh, vill bara åka ner igen!