Favoritmaten!

 Fotade med nya bebisen Canon G15!
 
Ikväll lyxade vi till det med kräftor!
Och havskräftor ska det ju naturligtvis vara också! (Har svårt att förstå mig på de som föredrar insjökräftor) Det finns få saker som är mysigare än att äta kräftor eller räkor. Det tar lång tid att äta upp eftersom man måste skala alla, vilket betyder att man får mer tid att faktiskt umgås. Sån mat gillar jag, som man inte slänger i sig utan kan njuta av läänge!

I belong to you. You belong to me. You are my sweetheart

Låt mig presentera...

 
Canon Powershot G15!
Min nya bebis i kamerasamlingen som jag fullkomligt älskar.
Är sååå himla nöjd med den. Den är jättesmidig och ett perfekt andraval till systemkameran.

Happy B-day!

 
I söndags var det årets bästa dag, min födelsedag!
Ja, den 25 Augusti var det min 19-årsdag och det var en riktigt härlig dag. Alla som känner mig vet att födelsedagar är det bästa jag vet. Jag har koll på allas födelsedagar men vill helst att varje dag ska vara min födelsedag. Underbart väder, BBQ, familj, kärleken och tårta var den perfekta kombon till en kanondag. Sedan var ju ett av paketen en riktig höjdpunkt, som jag ska visa er i nästa inlägg! Finns nog få i världen som älskar födelsedagar mer än jag!

Första dagen som arbetslös

 

Igår började skolan igen... för vissa
Det är blandade känslor det här med att inte gå i skolan längre. Skönt att slippa prov, måsten, uppgifter och krav. Sorgligt att det finns människor jag kanske aldrig mer kommer träffa, att jag måste börja fundera vad jag vill göra, att jag måste ta tag i Australien och att faktiskt bli vuxen och ta ansvar för mitt liv. Det finns ingen som tar emot mig längre. Jag vill inget hellre än att åka till Australien nu. Jag vill börja leva och inte tänka på hur mycket lättare allt hade varit om jag fortfarande gått i skolan. Jag vill börja växa som människa och lära mig mer om livet. Allt känns så konstigt nu och det kommer det nog göra ett litet tag till men det kommer även bli bättre, det vet jag.

Liseberg

 
Förlåt för att jag varit lite avlägsen det senaste
Men här är jag! Har ju hänt en del sen sist vi pratade, herregud vad mycket jag har att berätta. Eller inte. Det enda som i princip har hänt är att jag varit på Liseberg med mina fina (och defintivt saknade) vänner! Var där till stägning och blev som ett barn den sista timmen. Det var väldigt mycket folk där så under hela dagen var det drygt 30 minuters kö överallt! Men runt två timmar innan stägning så började folket droppa av och man kunde leka av sig lite i attrationerna! Liseberg är verkligen ett måste varje sommar. Iår gick jag inte hem tomhänt heller! Vann mig en liten chipspåse bland alla lotterihjul! Även om det inte var stjärnvinst var det alltid något. Guld värt på vägen hem i bilen med en påse grillchips iaf!

Ray Ban

 
Kolla vad mamma och pappa kom hem med från deras bilsemester i Europa!
Blev så himla glad!!! Har verkligen världens bästa föräldrar
 

Bilder

 
Tre ramar och tre väldigt betydelsefulla bilder.
Trots att det var sjuuukt svårt att välja av alla bilder jag framkallat så tycker jag det blev väldigt bra. Detta var dock den enkla delen. Nästa moment är att hitta en fin scrapbook som jag kan placera in resterande bilder i.
 
Jag har verkligen insett hur dålig man är på att använda bilderna man tar
Förr, när man inte hade digitalkamera, då var man alltid tvungen att framkalla bilderna man tog. Jag älskade och älskar än idag att sitta och bläddra i fotoalbum. Se hur mamma och pappa hade det när de var i min ålder, yngre eller äldre. Jag älskar och se mig själv när jag var liten. Hur man växer och minnas alla de saker vi gjorde. Jag vill i framtiden kunna sitta och bläddra i fotoalbum. Inte på en dator... Det känns så opersonligt på något sätt.

IKEA

 
Igår spenderade jag dagen med två tjejer jag tycker väldigt mycket om
Började dagen med en lägenhetsvisning i Uddevalla till min älskade kusin som ska flytta dit för två års studerande på högskolan. Ska bli så underbart och ha henne här på kusten, endast 40 minuter bort! Därefter visade jag henne Uddevallas centrum så hon hade lite koll på vart man ska äta, gå ut osv. Tror hon kommer trivas jättebra.
 
När min kusin och hennes föräldrar åkte hem gick jag och hälsade på en saknad vän.
Nämligen damen ovanför! Vi tog en tur till IKEA för att bara traska runt och mysa. Det är så härligt att bara vara med Pauline. Prata om allt vi missat sen vi sågs sist. Världens bästa tjej! Jag köpte tre ramar som jag ska visa er sedan!