Remeber the Titans


 
Ikväll tänkte jag krypa ner i sängen och titta på Remeber the titans
Efter gårdagens bravader på farbrors 50års fest så behöver jag slappa framför en bra film. Har massa roliga bilder att visa er då kvällens tema var maskerad! Det var kul att se vuxna bli barn igen och få vara lite barnsliga. Jag och mitt hjärta hade självklart matchat våra dräkter som ni ska få se bilder på imorgon. Hela gårdagen var verkligen grym!
 
EDIT: Filmen var asbra kan jag meddela idag!! Rekomenderar jag verkligen :)

Bryggcafét

Idag blev det mys på Bryggcafet med mina fantastiska föräldrar som firar bröllopsdag
16 år har det nu gått sen deras bröllopsdag. Trots att jag var så liten så minns jag faktiskt några få sekvenser från deras dag. Världens bästa föräldrar, jag älskar er så mycket. Ni får mig att tro på evig kärlek.

 

Det där med att känna sig vacker, självsäker och lycklig

Foto: Josefine Ramn
 
Stunder vi känner oss vackra, självsäkra och lyckliga
Stunder som dessa är, för många, väldigt sällsynta. Bilderna ovan visar en sådan stund för mig. Min studentbal var en dag då jag kände mig så otroligt vacker. Jag hade en klänning som enligt mig, såg ut som ett konstverk och fick mig att känna mig självsäker och lite äventyrlig. Det är en härlig känsla!
 

Midsommardagen

 
På midsommardagen är det tradition att gå till Sea Lodge på Smögen och se på coverbandet duo jag!
Och igår var inga undantag! Trots lite självmordstankar när jag kom hem från jobbet så drog jag mig själv ut och fasiken vad skoj det var. Stod längst fram vid scenen med mina fina vänner och hade så jäkla skoj. När de spelat klart drog vi vidare för att få i oss lite mat. Dock slutade kvällen tidigt då jag ska jobba idag. Men, kvällen var riktigt bra ändå! Nu måste jag springa iväg, puss!

Glad midsommar

 
 
Hoppas ni får en fantastisk kväll med mycket skratt.
Hoppas ni skapar många minnen ikväll med båda nya och gamla vänner.
Hoppas ni har en minst lika fin blomsterkrans som mig.
Glad midsommar!

Vacker kreation

 
En perfekt midsommarkrans
Tillsammans med ståltråd och 40 plastblommor, lite större och några mindre, skapade jag denna fantastiska midsommarkrans som jag pratade på för några dagar sen att jag skulle göra. Är den inte ljuvlig? Håller hela kvällen och även tills nästa år om det vore så, hehe! Jag är iallafall jättenöjd och den ser jättefin ut på. Har även hittat en jättefin klänning till morgondagen som kommer bli en favorit framöver tror jag! Hoppas ni alla får en härlig midsommarafton, puss från mig!

favoriter

 
 
Mina två favoritlåtar just nu som går på repeat nonstop här hemma!

sommarlov

 
Har haft en mysig dag med den bästa jag vet
Började med att han överraska mig genom att klampa in genom min dörr igår vid sex tiden. Gissa om jag blev glad! Idag har vi gått en promenad på smögenbryggan och avslutat med varsin glass. Bara njutit av solen, värmen och att vara ledig. Man kan säga att vi har lite sommarlov just nu. I juli kommer vi båda börja jobba och då blir det lite svårare och ses ofta, så nu får man ta vara på all tid man får.

midsommarkrans

Lilla jag, midsommar 2011
 
Midsommar närmar sig.
Själv har jag mycket jobb uppbokat hela midsommarhelgen men jag tänker ju defintivt inte missa midsommarnattens festligheter. Iår vill jag ha en krans, en egen krans som är min så jag slipper sno alla andras ;) Men eftersom jag inte är en höjdare på att varken plocka blommor eller göra kransar av riktiga blommor så ska jag försöka fixa mig en krans med plastblommor. Mycket smidigare och bättre eftersom dom inte vissnar under kvällens gång! Plastblommor-kransar har jag ju även sett mycket bland bloggare som använder det till vardags (Blandannat Kenza och Nevnarien ) så man kanske även kommer kunna använda den under andra tillfällen i sommar. Det hade ju varit perfekt!

395

Bilden är tagen av Josefine
 
Idag är vi uppe i trehundranittofem dagar tillsammans. Eller som andra säger, 13 månader.
Nu har vi tagit studenten tillsammans och vi har en sommar att njuta av framför oss. Vi gjorde det sida vid sida och jag hade inte velat gjort det på något annat sätt. Du är min själsfrände, det största som hänt mig och det dyrbaraste jag har. Du får mig att tro att allt är möjligt. Du får mig att tro på mig själv. Jag älskar dig så mycket att jag snart spricker och det må låta klyschigt, men jag är så lyckligt lottad med dig.

bästis


Idag tar ju även min finaste och bästa vän Fannie studenten!
Dessvärre tar hon den i Norrköping så tiden, pengarna eller taimingen gjorde att jag och kompisarna inte kunde åka upp och dela denna stora dag med henne, vilket är jättetråkigt. Men jag hoppas hon vet att jag är med henne i tankarna hela tiden och jag kan bara tänka mig vilken jäkla grym dag hon haft! Tuuuusen slängkyssar till min favorittjej! Du är så jävla bra!

Lysekil tar studenten

 
Idag tog jag, Lisa och Louise en tur för att kika in Lysekils studenter!
Många fina, lyckliga studenter var det som sprang ut från skolan. Vi var där främst för att se Ana och Matilda som är kompisar sedan en tid tillbaka. Åh, så avundsjuk jag blev! Våran student var redan för en och en halv vecka sen men det känns som en evighet sedan när jag såg deras utsläpp och när de åkte på flaken. Hade gjort allt i världen för att göra om det, verkligen så himla kul. Men grattis fina tjejerna, hoppas ni får en toppenkväll!
 

upside down

love the moment

Bilder tagna av Josefine

ta det med ro

Idag kom sommarens första regn
Om man ska mäta från Juni som är officiella sommarmånaden då. Lite skönt faktiskt, det ger mig en anledning att ligga inne och slappa. Hela min dag kommer att bestå av att redigera bilder, spela sims och blogga (Kommer att komma upp fler bilder från balen). Kanske är det en perfekt dag för självporträtt? Det var ju faktiskt inte igår... Är dock träning ikväll men känner mig fortfarande inte helt kry så får se hur jag gör med det. Slappdag är iallafall det som står på schemat och jag klagar inte.
 
 

preparation for prom

Bilder tagna av Josefine

studentbilder 1

 
Blir så lycklig när jag ser dessa bilder samtidigt som det gör så ont i mig. Fan att det är över, fan att jag måste växa upp och fan för att jag inte får vara med mina klasskamrater varje dag i höst. Tiden är vår värsta fiende, den går alldeles för fort!

the time of my life

 
Åh! Bästa dagen i mitt liv. Har aldrig känt mig så lycklig som jag gjorde igår.
Tack alla som bidrog till att gårdagen blev helt perfekt.
 

inte långt kvar nu

Då var det dags.
Dagen med stort D är kommen. Studenten 2013. Min studentdag! Jag har längtat efter den här dagen i så många år nu att jag nästan tappat hoppet om att den faktiskt skulle komma. Men nu, nu står vi här med den framför oss. Magen vrider sig samtidigt som jag knappt kan sitta still av exaltering. Det är en dag med så mycket blandade känslor trots att vi utåt bara kommer visa lycka, skratt och glada tjut. Hur vet man om man är redo eller inte? Vem säger att tre år räcker för att jag ska känna mig redo för att lämna vår trygghet i SP10B och Agnebergsgymnasiet? Jag vet inte, men just nu är jag kluven. Det enda jag vet säkert idag är att imorgon kommer jag ha den bästa dagen i hela mitt liv. Jag kommer att njuta fullt ut, skrika ut allt jag känner och inte ge efter för en sekund!
 
Idag gjorde vi lakan till studentflaket
Alla var så glada samtidigt som det var en nervositet i rummet som man nästan kunde ta på. Vi är alla pirriga och förväntansfulla. Vi alla känner en stor sorg att behöva lämna våran fantastiska och underbara klassföreståndare som gjort våra två år, som klass, till något extra! Vi är alla rädda inför framtiden. Vi undrar alla redan när våran nästa reunion kommer att ske. Vi har skapat så många fina minnen tillsammans och jag beundrar alla så mycket. Jag älskar mina klasskamrater och vad vi har åstadkommit tillsammans.
 
De senaste två dagarna har det varit studentfester
I söndags spenderade vi kvällen på Skeppsviken och i måndags var det landbadet. En tradition i Uddevalla som görs varje år för studenterna dagarna innan studenten. Vi kunde inte fått bättre väder, två riktiga sommarkvällar som var helt underbara. Det var många studenter och alla var så jävla glada, vilket smittade av sig så otroligt mycket. Idag sitter man bara hemma och försöker ta in allt. Så svårt att greppa.
 
Nu, mina kära vänner, ska jag sluta tjata. När detta studentkaos är över och vi återgår till rutiner så kommer jag visa er så mycket bilder från den här fantastiska tiden jag haft nu. Klockan 14:00 imorgon springer jag ut och sjunger att jag har tagit studenten och det ska bli så jävla roligt! Hoppas ni tänker på mig så hörs vi igen om några dagar. Puss!