Genom eld och vatten

 
Lisa är en tjej som jag aldrig har tvivlat på. Jag är så glad över att ha den här människan i mitt liv och är så stolt att jag får kalla henne för min bästa vän. Vi har varit bästa vänner i drygt tio års tid och jag tvivlar inte en sekund när jag säger att de tio nästkommande åren kommer se desamma ut. Det är verkligen få vänner jag har så roligt med och är så bekväm med som med Lisa, och det värdesätter jag högt. Just nu planerar vi våran vinter och förhoppningsvis kan vi inom en snar framtid befinna oss på andra sidan jordklotet. Hoppas, hoppas!

En kväll på Harrys

Igår spenderades kvällen, som sagt, i Uddevalla hos min kusin. Vi gick till Harrys med resten av familjen och unnade oss lite god mat. En mycket trevlig lördagskväll. Bilden ovan är kanske inte av bästa kvalité men gillar den ändå. Bästa kusinen och jag!

Saturday

 
Lördag igen och den ska spenderas i Uddevalla över dan. Hälsa på kusinen och hennes föräldrar som i sin tur är och hälsar på henne denna helg. Älskar att ha min kusin så nära. Vi har verkligen kommit varandra så mycket närmre (även om vi redan var nära varandra) sen hon flyttade till Uddevalla.
 
Tog bilden ovan hastigt och slängde ihop något trevligt. Har verkligen noll inspiration och drömmer mig bort till att en dag kunna köpa en riktig studio! Vårt hus och våra fönster känns ofta så himla felplacerade. Mitt rum missar allt ljus och trots mina vita väggar så hittar jag inget perfekt ljus... Så, idag drömmer jag verkligen om min framtida studio!
 
 

Det här med att få plats med hela sitt liv i ett word-dokument

 
Tråkig bild egentligen men försöker göra den intressant med redigeringen. Blev ändå helt okej tycker jag!
 
Håller på samla ihop mig själv genom att skriva av mig ordentligt i ett word-dokument. Att samla ihop de bitar och få allt ihop till en klar bild. Det är så jag gör för att bearbeta saker och ting, jag skriver ner allt som hänt. Fortsätter jag i den här takten kan jag snart göra en bok av allt ihop.
Önskar jag kunde skriva allt här men det är så skört. Det är så twistade och konstiga känslor jag haft det senaste. Det är så personligt att det ibland är jobbigt att skriva vissa saker. Är så rädd att ingen skulle förstå.

Catching Fire

 
 
Äntligen! Äntligen är det premiär för The Hunger Games Catching Fire. Vad jag sett på trailerna så verkar den så sjukt spännande. Jag älskade den första filmen men tror verkligen att denna kommer toppa den! Jag ångrar att jag inte läste böckerna först men jag har ju noll koll på böcker innan de kommer ut på film, tyvärr!
 
Imorgon ska jag upp tidigt och träna innan jobbet. Ska bli skönt. Inte att gå upp, men att slippa träna efter jobbet. Det är guld värt! Ha en bra kväll vänner, puss!

On my way up again

 
Bloggen har så att säga hamnat lite åt sidan den senaste tiden
Och det händer mig ofta som många vet vid detta laget. Ett tag skriver jag hela tiden och mina fingrar kliar för jag har så mycket att skriva om. Och ibland står det helt stilla och det är så det varit nu. Jag har känt mig ganska ostabil det senaste. Australien har gått, rent ut sagt, skit och att jag har gått och blivit singel har vänt hela min vardag uppochned. Det enda som varit bra det senaste är mitt jobb. Tack gode gud för att jag har ett så härligt jobb. Att vara vikarie för en förskoleklass är guld värt och jag stormtrivs. Men när det kommer till det andra så håller jag på att klättra mig upp och snart tror jag det kommer en vändning. Jag måste åtminstonde tro det iallafall.

Repeat