Balbilder


Här kommer ett urval av bilder jag tog på Patricia och Axel's bal. 
Det var fruktansvärt roligt att göra och jag är jättetacksam för att de ville att jag skulle fota dem!

Portugal 1

Slänger in några första bilder från Portugal från våran pool precis utanför dörren.
Helt underbart verkligen att bara ligga där och slappa. 

Måste även tillägga att bloggen får ta stryk nu dessa veckor som är kvar i skolan då jag har en hel del plugg som måste göras. Nationella i matte b imorgon och jag vill helst bara skjuta mig själv. Men, jag får hoppas på att det går bra och det ska bli skönt att slippa det sen när det är över imorgon. Wish me luck! Puss

Soulmates

Finns inte så mycket mer att tillägga än att de är fantastiskt fina ihop!

prinsessa

Fick äran idag att få fota min fina vän Patricia och hennes pojkvän på hans bal idag. Bjuder er på ett litet smakprov här nu innan jag går och lägger mig. Helt underbart fin är hon min Patricia. Godnatt på er!

hemma i Sverige

Ja, jag kom hem i lördags. Jag hann med planet och det har aldrig varit så underbart och vara hemma igen! Veckan har inte heller varit särskilt krävande eftersom det var två dagar i skolan och sedan väntade en långhelg från onsdag till söndag. Kan inte bli bättre. Har även haft världens bästa kille bredvid mig varje dag som pussat mig välkommen hem. Igår kom även ett riktigt roligt förslag fram som jag verkligen ser fram emot. Och i skrivande stund ligger en väldigt mysig katt vid mitt ben och spinner. Har absolut ingenting att klaga över. Så jag vill ha det.
 
 
Bilderna från min resan får ni, tyvärr, ha tålamod med. Tog ganska många bilder och jag vet inte riktigt när jag ska ha tid att sätta mig ner och redigera alla. Ska även ta kort på min kompis Patricia och hennes pojkvän när de ska på balen på lördag. Är jättespänd över det och de bilderna måste jag prioritera först. Om jag har tur får jag även lägga upp några bilder här på bloggen för er också!
 

Paradiset

seeya