summering

Årets bästa har varit att jag träffat min själsfrände. Åtminstonde känns det så i hela min kropp. Den 16 maj blev han min på riktigt och jag har inte tvivlat på oss en sekund sen dess. 
 
Årets sämsta är lite svårare. Har svårt att komma på något faktiskt!
 
Årets höjdpunkt var Köpenhamn med mina tjejer och Spanien med min älskling! Kan inte bara välja ett av dem. Var i Köpenhamn i September och såg Lady Gaga live och det var en makalöst grym konsert, hade så gärna velat göra om det! Även veckan i juli i Spanien var så bra. Hade världens bästa väder och vecka!
 
Årets händelse måste jag säga var min 18 årsdag! I stora hela var det en grym kväll och jag är så glad att jag har så fina vänner omkring mig!
 
Mest stolt över mitt körkort! Jag gjorde en egen liten intensivkurs på en månad och jag har aldrig varit så lättnad över något som jag var över mitt körkort. Vilken känsla! 
 
Det som inte blev som jag tänkt mig var att jag inte fått något helgjobb. Behöver ju pengar!!
 
Årets kärlek nämnde jag förut. Men iår har även jag haft en del kändiscrusher. Channing Tatum, Cimon Lundberg och Ryan Gosling är mina tre musketörer jag hade gjort vad som helst för att få sätta tänderna i. Mmmmmmmm!!
 
Förväntningarna på 2013 är många! Studentresa, bal och studenten ligger just nu i fokus. Ska bli ett förbannat bra första halvår och därefter börjar äventyret. Är sugen på Australien som antingen au pair eller bara jobba och leva. Får se vart jag hamnar!
 
Nyårslöfte är inget jag håller men det är det gamla vanliga. Att träna, leva och älska!
 
 

Vad tror ni?

 
Vad tror ni om mig som Au Pair? I Australien? I ett halvår?
Jag tycker det låter sjukt läskigt men framförallt sjukt roligt! Jag har åtminstonde tagit mitt första steg i rätt riktning, blev medlem förut på aupair-world.net som en au pair. Sidan verkar jättebra eftersom man får förslag på familjer som passar en! Har redan skickat iväg ett meddelande till en familj som jag tycker verkar intressanta. Otroligt läskigt men jag vill verkligen, efter studenten, bara ut i världen och jag tycker det här verkar vara en bra start. 

Julen 2012

Bästa kusinen var hemma från Portugal! Här tillsammans med Clara.
Julmaten
Julgranen och julfina Clara!
Mina fantastiska föräldrar
Perfekt jul, som vanligt, i Värmlands skogar tillsammans med min bästa släkt!
 

Stilla havet

 
Det här är bilder från i höstas som jag inte visat än. Har lite blandade känslor kring dem. Vill bli bättre på att fota landskap! Vill att det verkligen ska komma fram i bilden och att det ska göra sig till rättvisa hur fint vi bor här ute. Nåväl, ett tappert försök på att en liten bit av havet och kustlivet. 
 
Över till något annat väldigt roligt! Var ute på Harrys i Kungshamn igår och det var hela 3 stycken som kom fram till mig och bara ville berätta att mina bilder är jättefina och hur duktig jag är! Hur glad blir man inte av sånt? Och det är lika svårt varje gång att säga hur glad man blir av att höra det. Jag blir röd om kinderna och har svårt att hantera komplimanger men ja, jag hoppas iallafall att det går fram. Så kul att höra från andra, som man kanske inte känner så bra, att man är duktig! 

Lycklig

När vi ändå är inne på musik så skulle jag vilja dela med mig av 3 låtar som får mig glad.
 
Gertrud Stenung - Mitt enda liv
Hur kan man inte bli glad av den här låten? Den kommer från SVT's succéserie "Torka aldrig tårar utan handskar" som är baserad på en trilogi av Jonas Gardell. Serien gick rakt in i mitt hjärta och träffade mig precis rätt. Att man kan göra något så hemskt till något så fruktansvärt vackert. Klippet är från den sista scenen i serien och det blev enligt mig, ett väldigt bra sätt att knyta ihop säcken på. 
 
 
Amanda Seyfriend - Lay all your love on me
Hela Mamma Mia filmen gör mig lycklig. Den är så fin och härlig! Varje gång jag ser filmen vill jag ta en sista-minuten till Grekland och skapa min egna musikal. 
 
 
Jag skulle kunna i resten av mitt liv konstant bara lyssna på piano. Har en väldigt speciell relation till det här instrumentet och jag tycker det är det finaste som finns. Blir så upprymd av en riktigt bra pianocover och kan lyssna på samma låt i flera timmar! 

Juletider

 
Haft världens mysigaste helg med mitt hjärta och hans föräldrar, syskon och syskonbarn. Riktig julhelg med bakning och pulkaåkning. Så roligt att snön kom tidigt iår och att den faktiskt ligger kvar ett tag. Inte långt kvar till jul nu och efter jul är det bara en termin kvar till studenten! Tiden går fort men fasiken vad kul vi har på vägen dit! 
 
Men innan den här helgen är slut tänkte jag, trots halsont, träna lite fotboll! Hoppas eran helg har varit toppen! 

Julen 2012

Soccer

 
Att fotbollen har börjat igen kan vara det bästa som hänt mig på länge. Den här bilden är från en internmatch vi hade i söndags då vi delade upp vårat lag i två olika lag. Det var 9 minus ute men trots det kom det 26 grymma spelare och vi hade riktigt roligt ute på plan. 
 
Har länge känts att det är något som fattas. Så när fotbollen kom på tal igen och att vi skulle starta ett nytt damlag var det inget tvivel om saken, jag skulle hitta tillbaka. Och redan efter bara några veckor har jag hittat tillbaka och är gladare än någonsin. Så sjukt kul och vara tillbaka.