Födelsedagsbarnet

 
Grattis i förskott min fina vän! Ikväll ska vi ha kul!! 

En gammal goding

 
Det här ska ni veta mina vänner. Det här är sommar. 
Tomas Ledin är och kommer alltid vara en favorit hos mig.

Lycklig

Kom hem efter en härlig och trevlig kväll ute på Smögen. Blev lite fotbollstittande på Surfers Inn med fina vänner. Mycket prat och skratt, som vanligt. När man får sånna här kvällar kan man inte göra annat än och njuta. Inte ta saker och ting för givet. Som nästa vecka, så ska jag utomlands med min älskade älskade! Förstår ni hur härligt det kommer bli? En vecka i Spanien med den bästa människan jag vet. Jag kommer njuta och verkligen ta vara på tiden där nere så mycket som jag bara kan. Jag lever ett sånt härligt liv vill jag lova er. Man ska inte snåla med hur bra man faktiskt har det. Jag kan skriva om hur bra jag har det tusen miljoner gånger och aldrig tröttna. Jag är så lycklig. Det här året har jag verkligen lärt mig att se på det positiva före det onda. För i flesta fall så finns det mer positivt än ont i ens liv. Åtminstonde så är det hos mig. Mina problem blir inte ens relevanta längre när jag insett hur bra jag har det. Lev! Nu! Idag! Skratta och vara glad. Skratta är det finaste som finns som Michaela Forni tycker och skriver. Och jag kan inte göra annat än och hålla med.
 
"Glöm inte bort att skratta mycket. Våga skratta mycket, ofta och högt. Gör saker som får dig att skratta och le mot dina medmänniskor på gatorna. Vi har bara ett (herregud så klyshigt men ändå) liv och det är dessutom inte så långt så passa på att verkligen våga leva. Titta tillbaka på bilder från dina ungdomsår när du ligger på dödsbädden och bli varm inombords för att där står en ung du och fullkomligt sprudlar."
 
 
Bilden är från årets midsommar. NI, mina kära vänner, gör mig så otroligt lycklig!

Sommarjobb

 
Ännu en sommar på Coop Konsum i Kungshamn (min tredje) tar sin start nu idag. Börjar klockan 8 och slutar vid 2 så det är inga monsterpass inte. Ska bli skönt att pengarna börjar rulla in nu, äntligen!

Love at first sight


Ännu en nykomling i garderoben!
Det var, när jag såg den, kärlek vid första ögonkastet.
Jag tror att detta kommer bli sommarens favoritplagg. Så fin!
Tröjan är köpt på Pondus.

Portugal 2

 
Fantastiska Portugal!
Bilderna är från stranden som låg 200 meter bort från där vi bodde. Om ni planerar att resa till Portugal rekomenderar jag ABSOLUT Praia do Carvoeiro som ligger i södra Portugal. Samhället är perfekt stort, jättemysiga ställen där man kan äta, bra uteställen på kvällen och den här underbara stranden såklart. Människorna här nere är också något ut över det vanliga. Utöver alla portugiser bor det många engelsmän och tyskar här som är urtrevliga! Så ja, jag rekomenderar verkligen att semestra hit!

I've fallen for a stranger's eyes