Smögens Gästgifveri

 
Gårdagen var en sån där underbar sommardag som inte går att slå riktigt. Trots att vi inte fick några biljetter till "Badjävlar" i Hunnebostrand så var jag glad ändå. Jag och min allraste favorittjej Lisa åkte istället ut till Smögen och åt oss en riktigt god tapasmiddag på Gästgifveriet. Något av det bästa jag ätit på länge. Satt där en bra stund, pratade, åt och hade det riktigt mysigt.  Senare på kvällen blev det en spontan utgång med tjejerna Louise och Paula. Tummen upp för sånna här dagar!

You complete me

 
Mitt hjärta. Du är den vackraste personen jag någonsin träffat. I alla kategorier. Du har det vackraste yttre och ett ännu vackrare inre. Kommer nog aldrig finna någon mer godhjärtad än vad du är. När du kysser min hals, andas upp mot mitt öra och viskar att du älskar mig tror jag nästan att det är för bra för att vara sant. När du säger inför dina vänner, "Är hon inte det vackraste du sett?", skriker mitt hjärta inombords. Ett skrik jag skulle vilja jämföra med Ronja Rövardotters vårskrik. 
 
Det där med att vi bara varit officiellt tillsammans i två månader nu är egentligen inte så relevant. Om man ska se helheten så har det varit "vi" sen i februari. I början ville jag inte erkänna för någon, inte ens mig själv, att jag tyckte om dig. Eller snarare att jag var fullständigt galen i dig. Jag kände på mig det tidigt att du inte bara var en lek eller något tillfälligt. Jag insåg ganska snart att du är någon jag kan se i min framtid.  Idag känns det. Det känns i hela kroppen att jag älskar dig. Jag vill visa dig inför hela världen. Det gör ont i hjärtat så mycket jag känner för dig. Du kompletterar mig och jag kompletterar dig.
 
Vår resa till Spanien fick mig verkligen att inse hur bra vi faktiskt har det tillsammans. Att inte glömma bort all kärlek och samtidigt kunna sammarbeta och ta oss an olika situationer tillsammans är absolut något positivt. Något att hålla hårt om helt enkelt. Och tro mig, den här killen släpper jag inte i första taget. Det är med dig jag skrattar med för att jag är så lycklig. 

Dansa hula hula

Snyggingarna Lisa och Alexandra
 
Jag och min fantastiska och underbara vän Pauline
 
Killarna Kasper, Philip och Victor som verkligen gick in för det där med Hawaii
 
Kvällen blev jättetrevlig med fantastiska människor. Var roligt och se allas snygga hawaiikläder. Tack Karolina för denna kanon tillställning och grattis i efterskott min fina vän!

Aloha

Samtliga bilder kommer från we♥it
 
Ikväll är det 18årsfirande för Karolina med Hawaii tema som jag redan berättat för er! Är riktigt taggad och tror det kommer bli en suuuuperduper bra kväll. Och ett stort plus är ju att vi troligtvis har vädret med oss, kan inte bli bättre än så! 
 
 
Alo ● ha
Alo = presence, hâ = breath
Hawaiian language means affection, love, peace,
compassion and mercy. It also has come to be
used as an English greeting to say goodbye and hello.

Vattenfall

'
 
På torsdagen åkte vi upp mot bergen för att bada i bergsvatten. Bergsvattnet är otroligt kallt men så fort man fick doppat hela kroppen så var det riktigt härligt och häftigt på något sätt! Det sista vi gjorde var att simma in i ett vattenfall som ni ser på sista bilden. Riktigt rolig upplevelse!
 

Ett dopp i det blå

 
Fyra härliga bilder från Albir's strand på min Mathias. Stranden var en "sten-strand" och ingen sand som man är van med. Så det var ganska skönt att slippa ha sand över hela kroppen när man skulle smörja in sig. På bilderna ser man vilken härlig färg vattnet hade också, helt underbart! 
 
Har dragit på mig en inflammation i hörselgången i mitt vänstra öra. Den smärtan jag har vill jag inte ens att min värsta fiende ska få uppleva. Usch! Men har äntligen fått några örondroppar nu som förhoppningsvis ska hjälpa! Gör det inte det få jag gå till farbror doktor igen!

Välkommen hem

 
Då var vi hemma igen efter en helt fantastisk och härlig vecka i Spanien. Kändes fruktansvärt tråkigt att behöva lämna värmen och komma hem till ett inte lika varmt och molnigt Sverige. Landade i Sverige 10 imorse och klockan 2 var det dags för jobb! Så här var det ingen vila inte, det var direkt tillbaka till verkligheten. Måste erkänna att det var en ganska jobbig omställning från att vakna upp i Spanien tidigt imorse till att senare vara tillbaka på jobbet 10 timmar senare. Men jag är så oerhört glad att vi gjorde den här resan. Vi behövde verkligen det här! Komma bort och bara tänka på mig själv och min fina Mathias 
 
Bilder kommer att komma upp i veckan. Så håll utkik!

Vi ses!

Nedräkning

Åh som jag längtar nu. Om 12 timmar lyfter vi!

We don't get drunk, we get awesome!

 
Lite blandade mobilbilder från kvällen hos Victor. Toppenkväll med fina vänner. I födelsedagspresent fick han biljetter till Swedish House Mafia tillsammans sina två bästa vänner Philip och Kasper. Den lyckan som uppstod hos Victor när han insåg att han skulle dit är svår att slå! Så härligt att se!