det senaste

 
1. Kom på att det är 100 dagar kvar till Studenten imorgon och fick en stark euforisk känsla i hela kroppen och föreviga detta på bild tillsammans med vin och min studentmössa, lycka! 2. Kvällens outfit inför tjejkvällen igår blev färgglad som jag gillade skarpt! Orangea byxor, blus och kavaj! 3. Återigen, lyckliga jag i mitt rapunzel-hår! Känner mig såååå fin. 4. Jag och några utav mina favoriter från igår! Blev en lyckad kväll!
 

Fridadiana heter jag på Instagram, följ gärna!

vattenfärg

 
Tänk vad lite nya penslar till photoshop kan göra med gamla bilder. Jätteenkelt och roligt! HÄR hittar ni en video hur man gör på Moderskeppet!

valentine

 
Dessa fina fick jag på alla ♥-dag av mitt hjärta!
Jag har världens bästa kille, alla dar i veckan och inte bara den 14:e februari!

funderingar

 
En bild med mig och mitt rapunzelhår.
Känns fortfarande lite som om jag har på mig en peruk när jag har i mitt löshår men jag antar att det är en vanesak. Ska testa att locka håret till imorgon så det ser lite mer naturligare ut än bara helt rakt.
 
En annan rolig sak!
Idag besökte vi Högskolan Väst i Trollhättan för att gå runt på deras mässa och även titta lite på andra högskolor/universitet. Trots att jag är så fruktansvärt skoltrött så blev jag faktiskt(!) sugen på att börja plugga snart. Jag är fortfarande osäker på vad jag vill plugga men det lutar åt något med journalistik. Vill nog även läsa några enskilda kurser som handlar om ekonomi. Det är ett helt universum det där med högskola/universitet... Vart ska man börja? Och hur kommer det sluta? Jag är har inte varit intresserad i att plugga vidare på något år och har därför inte satt mig in i någonting i det. Kanske bäst att börja göra det snart. Ska anmäla mig till högskoleprovet som är ett steg i rätt riktning!
 
Om en trekvart ska jag iväg och träna! Får rensa huvudet från all information jag fått idag och ge gärnet på crosstrainern istället. Låter bra! Sköt om er alla fina, puss!
 
------------------------------------------------------------------
EDIT: Headern är bara tillfällig. Ska ta lite nya bilder och slänga in lite färg i den här bloggen tänkte jag. Har ingen riktig idé än på hur det ska se ut men jag vet att det börjar bli dags för ett riktigt designbyte nu! Spännande!

så nära nu

 
Nu är det ta mig fan på riktigt. Nu är det nära!
Det är nu det faktiskt känns på riktigt att jag ska ta studenten den 5 Juni 2013! Så galet att se mitt namn på den där mössan och inse att det är min egna. Jag har även hittat min balklänning som ser ut som en dröm! Måste hitta en balfrisyr jag vill ha. Är egentligen sugen på att bara ha utsläppt, lockigt och fyllit hår men vi får se vart jag hamnar. Längtar så!!
 
Är så himla nöjd med allt just nu men samtidigt rädd att det ska gå för fort. Vill inte att allt bara ska försvinna framför mina ögon. Men, jag ska göra mitt bästa för att njuta så mycket jag bara kan!

det är okej att fuska

 
Äntligen är jag ett löshår rikare!
Som jag har lägtat efter att ha långt hår som jag kan göra vad jag vill med! Jag har clips för att kunna använda det när jag känner för det och vill vara lite finare. Att ha löshår som sitter fast sliter tydligen på håret och jag gör vad som helst nu för att mitt riktiga hår inte ska bli slitet och sluta växa. Tyvärr skiljer färgerna från mitt riktiga hår och löshåret och innan jag har fått ordning på det får jag ha en toffs där bak så det inte syns lika tydligt. Det är ju det svåra med att vara rödhårig, man har aldrig samma färg. Men är det det snyggaste som finns så är det så värt det!